|
Nakládání masa na uzení praganda
|
 | Rychlosůl Praganda, Marináda na uzení drůbeže, Pečený bůček, Domácí šunka - recepty, Kysané zelí, Recepty na těstoviny, Recepty na houbový guláš, Čevabčiči, Červená řepa - zavařování, Pastrami, Karbanátky, Vepřový flamendr, Recepty na...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
tema.ceskenapady.cz/tema-nakladani-masa-na-uz .. |
Praganda
|
 | Uzené maso: Kusy masa se nasolí směsí Praganda (20–30 g na 1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr se použije 100 g Pragandy) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
readtiger.com/https/tema.ceskyprehled.cz/tema .. |
Nakládání masa před uzením
|
 | Úprava srnčího masa, Zavařování masa do sklenic, Zavařování uzeného masa do sklenic, Zavařování pečeného masa, Recepty na srnčí guláš, Marináda na uzení drůbeže, Pečený bůček, Rychlosůl Praganda, Kysané zelí, Recepty na těstoviny, Recepty...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
tema.recept1.cz/tema-nakladani-masa-pred-uzen .. |
Maso Bc. Miroslav Kříž. - ppt stáhnout
|
 | Uzení masa Zvláštní je postup nakládání před uzením masa. Maso se zalévá připravenou směsí soli a vody (praganda). Maso je možné před uzením napíchat Pozor! Musíme dát veliký pozor na to, aby nebylo flekaté – vstřikovat Do láku je možné...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
slideplayer.cz/slide/2351417 |
Počet záznamů:20
|
|